Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 στις 8:30μμ η διεθνής βιολίστρια Μαρια Μανουσάκη οργανώνει ένα φεστιβάλ world jazz στο Ιδρυμα Καψωμένου στον Αλικιανό Χανίων.

Θα περιλαμβάνονται τρία διαφορετικά μουσικά group. Η μουσική θα είναι μια μίξη της jazz με τα Κρητικούς ρυθμούς και μελωδίες.

Μαζί με το Νεοϋιορκέζικο κουαρτέτο της φέτος στον Αλικιανό η Μαρία Μανουσάκη θα παρουσιάσει to καινουργειο της cd και της καινούργιες της συνθέσεις. Συνοδευεται απο τους παγκοσμίως φημισμένους Guy Mingus πιανο, Tigran Sargsyan νέι και φωνιτίκα, Πετρος κλαμπανης μπασο, Κωστας Αναστασιαδης τυμπανα.

Ο Ross Daly μαζί με τους Kelly Thoma (λύρα), Γιώργο Μανωλάκη (λαούτο, φωνητικά) και το συγκρότημά τους, θα παρουσιάσουν μιαν επιλογή από πρόσφατες αλλά και παλιότερες συνθέσεις από το μοναδικό και αυθεντικό ρεπερτόριό τους Σύγχρονης Modal μουσικής.

Ο κιθαρίστας Γιώργος Λιμάκης παρουσιάζει το project του με τίτλο Never The Same αποτελούμενο απο ορίτζιναλ συνθεσεις. Κρατώντας μια “κινηματογραφική στάση” συνδιάζει στοιχεία κλασικής,world και ethnic μουσικής χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό της τζάζ στην πιο ευρωπαϊκή εκδοχή του. Μαζι του ο Γιώτης Κιουρτσόγλου στα μπάσα, David Lynch σαξόφωνα, Γιάννης Κιριμκιρίδης πλήκτρα και Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης τύμπανα.

https://www.facebook.com/events/841723769253979/

0 288