ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΥ

Title : Σάββατο - Κυριακή 14:00 - 16:00

Υπάρχει κάποια στιγμή στη ζωή μας που ήχοι «κολλάνε» στο κεφάλι μας και καθορίζουν τη μετέπειτα όμορφη πορεία μας.

Έτσι και ο Γιώργος Δήμου επηρεασμένος κυρίως απο τον Βρετανικό ήχο τα 90’s & τα early 00’s, μιάς και οι μπαντάρες ξεπηδούσαν η μία πίσω από την άλλη μέσα σε ένα συνοθύλευμα ήχων και χρωμάτων, κατάφερε να γίνει «γκουρού» στις μουσικές του Νησιού.

Όπως έχει πει και ο ίδιος σε μία του συνέντευξη:
«Θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να κουνιέται ενστικτωδώς με ήχους είτε κιθαριστικους είτε ηλεκτρονικούς, αλλά αυτό που με κέρδιζε πάντα ήταν η λυρικότητα των στίχων και αυτή σε συνδυασμό με τα ηχοχρώματα που την ώρα που ακούω μουσική φτιάχνω τοπία και ιστορίες στο κεφάλι μου.
Είναι όπως όταν διαβάζεις λογοτεχνία, έτσι είναι και με τη μουσική… δημιουργείς εικόνες, πρωταγωνιστές, φανταστικές ιστορίες που περιλαμβάνουν, φιλίες, ανεκπλήρωτους έρωτες και απωθημένα.
Για αυτό και στη φτωχή μου δισκοθήκη θα συναντήσεις από το Sunshine Superman του αγαπημένου Donovan μέχρι διασκευές σε κομμάτια των Depeche Mode από τους Σκανδιναβούς Apoptygma Berzerk…
Απλά αυτό που έχω να πώ για τη μουσική είναι μόνο μία φράση … Dream Out Loud»

Ο Γιώργος Δήμου μας μεταφέρει τις δικές του εικόνες, από υπόγεια με ανέμελες κιθάρες, σκληρά ντραμς και ηλεκτρονικούς ήχους ή κάπου θα τον πετύχεις να παίζει τις αγαπημένες του μπάντες ψάχνοντας μέσα στη μεγάλη του συλλογή από δίσκους και cd…

Ο Γιώργος γεννήθηκε για να γουστάρει να παίζει μουσική !