ΜΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Νότια Αφρική πριν από μερικές δεκαετίες, μια όμορφη Δευτέρα του Ιούνη και από 10 ετών ζει σε αυτόν τον παράλογο και συνάμα  επίγειο παράδεισο που λέγεται Ελλάδα.

Από πολύ μικρή ηλικία θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με μουσική. Ανεξίτηλα αποτυπωμένη εικόνα στην μνήμη του είναι σε πολύ μικρή ηλικία, εν απουσία των γονιών του από το σπίτι, να έχει βγάλει από την δισκοθήκη του πατέρα του αρκετά βινύλια, και επειδή δεν έφτανε το πικάπ για να τα βάλει να παίξουνε, είπε να τα κάνει παιχνίδι … τσουλήθρα στα πάτωμα. Δεν θέλει να θυμάται τον θυμό του μπαμπά και το τι ακολούθησε μετά. Το μόνο καλό από αυτή την ιστορία είναι το δώρο που ακολούθησε με αντάλλαγμα να μην ξανακουμπήσει τα βινύλια του μπαμπά … ένα walkman-κασετόφωνο (πολύ μπροστά για την τότε εποχή).

Από πολύ μικρή ηλικία έχει φιλοξενηθεί ως ”μουσικός διασκεδαστής”  όπως  του αρέσει να αποκαλεί την αγγλόφωνη λέξη DJ από μεγάλα και μικρά cafe-bar-club των Χανίων και της Λαμίας καθώς και σε beach party του Νομού.

Στα 13 του χρόνια είχε την  παρθενική επαφή με το ραδιόφωνο  σε πειρατική συχνότητα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Από εκεί και έπειτα φιλοξενήθηκε σε αρκετές συχνότητες των FM στα Χανιά, στην Λαμία, στην Λάρισα μέχρι την στιγμή όπου πριν μερικά χρόνια το 24ωρο της ημέρας δεν ήταν αρκετό με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραμερίσει την αγάπη του αυτή.

Μετά από αρκετά χρόνια και αφού οι συγκυρίες της ζωής τα φέρανε έτσι όπου ο χρόνος περισσεύει, είπε να ξανασχοληθεί με το αγαπημένο του αυτό χόμπι.
Κοινός παρανομαστής σε όλα η λέξη … ΜΟΥΣΙΚΗ !
Τα υπόλοιπα στον αέρα του JOY !