Στόχος της ομάδας του  TEDxChania είναι να δημιουργήσει μία κοινότητα που θα προβληματίζεται και θα αλληλεπιδρά,  με κύρια βοηθήματα το πάθος της για δημιουργικότητα, την αγάπη για τα Χανιά και την ιστορία τους,

Μέσω των ομιλιών του TEDxChania, θα υπογραμμιστεί η σημασία της εμπιστοσύνης στα όνειρά μας, η αναγκαιότητα για τόλμη ώστε να αντιμετωπιστούν οι φόβοι μας και κυρίως η υπέρβαση. Να ξεπεράσουμε τα προσωπικά και συλλογικά εμπόδια και τελικά να επιτύχουμε τον “τετραγωνισμό των προσωπικών μας κύκλων”.

“SQUARING THE CIRCLE”

TEDxChania

Ευκαιρία, στόχος, δράση!
Αποτυχία, φόβος, ανασφάλεια, απαισιοδοξία.
Στασιμότητα.

Αυτά είναι τα βήματα μιας επιτυχημένης συνταγής αποτυχίας.

Σε έναν κόσμο που το μεγαλύτερο ρίσκο είναι η στασιμότητα και σε μια χώρα που έχει ανάγκη όσο ποτέ να κάνει ένα άλμα πιο γρήγορο απο τη φθορά, η φαντασία μας, οι ιδέες μας και η δράση είναι τα κεφάλαια εκείνα που θα μας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο. Βέβαια ο δρόμος για την πρόοδο είναι μακρύς και δύσκολος, γεμάτος προκλήσεις και απογοητεύσεις.

Όμως μέσα απο την πάλη της αποτυχίας με την επιμονή γεννιέται η αλλαγή! Γιατί οι αποτυχίες είναι εκεί να μας υπενθυμίζουν το πόσο επίπονη είναι η επίτευξη των ονείρων μας, αλλά και πόσο τυχαία δεν έρχεται η επιτυχία! “Τετραγωνίζοντας τον κύκλο” λοιπόν για όλα εκείνα τα όνειρα που φαντάζουν ακατόρθωτα, που όμως θα βρουν τον τρόπο να μπουν στη σφαίρα της πραγματικότητας.

 

0 113